Tisdag

Vilken härlig tisdag det har varit. Efter fyra timmars svarv- och fräslabb så känner man sig så härligt manlig att inget kan sänka ens självförtroende. Idag klarar jag allt!

Lördag

Gäsp. Vaknade alldeles för tidigt efter en inte så jättesen utekväll men den blev sen då jag satt uppe en timme efter hemkomst och klottrade ihop ett gyckel som idag inte är riktigt lika bra som det var igår. Idag är det dags för gyckeluppvisning, nervöst?? Kommer nog att bli...

Torsdag

Bara fyra timmar kvar till TingeLing-möte. Jag har förberett mig med frågor samt skrivit av kommande läsperiodsschema. Jag upptäckte till min förvåning att våren verkar bli lektionsmässigt sett ganska slapp med i genomsnitt två lektioner per dag. Vad ska man göra med all fritid? Kanske är tur ändå att man är med i både Fadderiet och i Tingeling.

Tillbaka igen!

Så där ja, nu var ett nytt antivirusprogram och brandvägg installerade... kan man få slippa alla skit i datorn nu??

Annandag påsk

Idag blir det en dag fylld av plugga och packning. Beställde biljett hem till Linköping, ska åka 06.48 i morgon bitti. Det ska bli skönt att komma hem igen faktiskt.

Påskdagen

Idag har man inte gjort många knop. Har läst och läst och läst. I min bok och i Oh! My Goddess. Båda är riktigt bra faktiskt. Nu sitter jag och funderar på vad det är för regler som gäller vid servering av alkohol, då åt TingeLing vägnar... måste ta reda på detta.

Har färgat håret, så nu slipper jag den fruktansvärda utväxten.

Påskafton

Idag är det påskafton då och som vanligt kommer den att tillbringas hemma hos kusinerna där det har blivit dags att fira deras födelsedagar. I övrigt kommer det nog inte hända så mycket. Ska nog plugga på ADAn som jag inte gjorde igår då hela dagen mer eller mindre tillbringades på Gekås i Ullared. Mycket kläder blev inhandlat bla:

3 par jeans
1 par jeans shorts
1 par mjukisbyxor
1 jeanskjol
1 klänning
3 par strumpbyxor
1 jacka
1 kamerafodral
4 filmer
1 ljus
5 tröjor/linnen
1 bälte
Underkläder
Prylar till håret
Hygienartiklar

och senare i Bok Olles köpte jag första pocketen i mangaserien Oh! My Goddess, så ja, det blev en del inköpt igår.

Torsdag

Glädjebesked - min dator är klar och jag får hem den idag troligtvis! Yay!

Igår hade jag en sjukt rolig kväll med delar av tjejgänget. Mycket skvaller hit och dit blev det, såg även på Brüno från och till. Typ världens sämsta film!

Idag ahr jag vart redig och pluggat en hel timme ADA. Börjar minnas sakerna igen nu.

RSS 2.0