13.28

Åker hem i kväll 18.31. Om det inte är några förseningar (vilket det är stort risk att det är med tanke på kylan samt X2000 som aldrig tycks kunna komma i tid) så ska jag vara tillbaka i Linköping 21.55. Det jobbiga är bara att jag kollade schemat förut. 08.00 ska jag ha mekanik-lektion i morgon - YIPPIE!!

13.22

Har precis varit ute en sväng på Facebook och upptäckt att ingen av tjejerna än så länge har lämnat ett tassavtryck i loggen, detta kan nog ses som ett säkert tecken på att gårdagen blev ganska lyckad. Kvällen kan sammanfattas med ett ord: GALEN!

Man kan nog lugnt säga att Moa blev glad över sina presenter - speciellt Bruce. Själv har jag kommit fram till att jag egentligen bör hålla mig borta från alkohol, men det är inte för att jag dricker för mycket så att jag inte vet vad jag gör (det har faktiskt bara hänt en enda gång). Nej, jag bör hålla mig borta från spriten eftersom jag blir så otroligt sjuk i huvudet efter ett tag. Men som vi alla vet så kommer jag med största sannorlikhet fortsätta att dicka mitt vinblandade Fanta i fortsättningen också.

Jag blir så sur på folk som har på sig stilettklackar på uteställen - blev spettad på foten av en tjej med sådana skor igår - INTE ROLIGT!!

Lördag

Vaknade upp i morses hemma i lilla Arentorp med en temperatur utanför fönstret på -20 grader. Brr. Kommer bli kallt i kväll när vi ska gå till Kronan, dvs om Moa, Evelina och de andra som ska med hinner nyktra till lagom till dess. Skulle vara trist om det blir inställt för att de söp för mycket igår.

Hur som helst, fick även ett trevligt sms från Moell i natt som sa att jag har missat ännu en galen kväll med killarna - hur kommer det sig att alla har så roligt när jag INTE är med?? Är det jag som driver bort allt det roliga eller??

Idag ska jag förhoppningsvis till Kronan med tjejerna, annars är det 600 kr åt helvete. Hade även tänkt försöka måla lite, läsa i min bok, skriva en rad eller två på någon random berättelse och sist med inte minst se på Lejonkungen (som bara råkar vara en av de bästa tecknade filmerna någonsin).

Fredag morgon

Varför bokade biljetter till ett tåg som går redan klockan 9?? Det är ju bara jobbigt at gå upp så här tidigt.


Bastu

Har inte hunnit (läs orkat) blogga något idag. Dels för att jag knappt vart hemma och dels för att jag helt enkelt inte orkat. Har vart och bastat med klassen igen, eller ja, delar av den. Det var nice.

Nu ska jag sova. Ska upp tidigt i morron. Tåget går redan vid 9.

Return of the King

Minns en scen från den förlängda versionen av Konungens återkomst som jag såg ihop med Linn och Elin i Lördags. Om man säger så här, jag fattar varför de valde att ta bort den här scenen för på typ tre sekunder har den scenen lyckats göra alla tre filmerna till dåliga parodier. Scenen jag pratar om är den här:



Visst är han bara för knäpp den där saken!


Onsdag

Pepprad med issnö hela vägen till och från universitetet. Mindre roligt. Något som var desto roligare var att jag, tack vare Jessica, har fixat biljett till Valla Saucer Rennen - kravallen. Märket var fult som stryk men å andra sidan var julmyset-märket desto sötare.

Skulle gått och tvättat nu när jag kom hem men blev lite slapp när jag kom hem och när jag väl gick ner så var tvättmaskinen redan upptagen - suck!

Grattis Moa!!

Grattis på dig, din lilla rackarunge! Här får du en fin present i förskott av mig, en fin bild på din favorit Tackling!!


Tisdag

Så där ja, nu var dagens alla måste ting utförda. Har pluggat mekanik trots huvudvärk. Har lagat mat där den utomordentligt goda doften av ingefära och vitlök grillade bort huvudvärken. Så nu har jag fyra lådor med antingen fyra stora portioner eller åtta medelstora portioner i att frysa in. Jag gillar mitt hamstrande.

Nu ska jag försöka ta tag i mitt liv och träna lite med min pilatesboll. Den afrikanska dansen får vänta lite.

Vilken överraskning!

Vilken chock jag fick i morses - de skottar vägen utanför mitt hus! Det har de inte gjort någon gång sedan det började snöa. Kors i taket!

I <3 Moa och Evelina

Varför jag gillar dessa två tjejer:

Hmm... Vem skulle inte gilla dem? Jag menar, det är inte alla som öppnar en konversation på msn med att säga:
"JAG SKA LÄRA DIG ATT DRICKA ÖL I HELGEN!"
"O GILLA KUK I FITTAN"

Nee, det är verkligen inte alla som skulle säga något sådant.

Efter tre år på gymnasiet med de här två tjejerna så har man lärt säg att inget är för fult för att yttras så högt att det förmodligen hörs över halva Sverige, att det omöjliga faktiskt händer och att sex är det enda meningsfulla i livet.

Utan dessa två tjejer, vad hade jag då varit?

Förmodligen vid mina sinnes fulla bruk...


Grattis till den lilla Hello Kitty-älskare som fyller 20 i morgon.

4 av 9

Då var den fjärde av nio seriefigurer tecknade. Liksom igår blev det den här gången en kille så nu när två killar och två tjejer klara. Bara fem killar kvar. Alternativt om det blir en tjej till. Får se. Ska snart lägga upp de jag gjort hittills på bloggen så att ni får namnge dem.

Mat

Det bästa med att ha ett kylskåp igen är att man kan laga mat och faktiskt förvara det. Harlagat mat i nästan två timmar nu. Korvgryta och någon ny pastasås blev det. Korvgrytan räckte till fem matlådor och mer eller mindre än tredjedels glasslåda variant större. I morgon blir det en wok med kidneybönor, kyckling, grönsaker och bambuskott samt köttfärssås. Så nu lagas det mat...

Nej, nu är jag hungrig. Ska nog ta och testa den där pastasåsen.

Måndag

Yay! Jag har fått ett kylskåp! Har redan invigt det genom att köpa massa mat, ska snart iväg och köpa ännu mer. Först ska jag se på Top Model, det är ju ett måste eftersom det är den bästa säsongen som går just nu.

Trött med stort T

Usch, det finns inget värre än när väckarklockan går igång mitt i en underbar dröm och allt man vill göra är att somna igen. Detta hände mig två gånger. Först drömde jg om att jag låg på en strand nere vid medelhavet och lapade sol. Andra gången badade jag i en pool i något varmt soligt land. Varför?!!

Jag vill bara sova men ska vara i skolan om en timme. Jag orkar inte!

Sunday

I morgon är det skola igen. Chockstartar dagen med ett pass mekanik. Försökte räkna lite förut och klarade faktiskt ett tal - jiihoo! Tyvärr så är det ju fyra kvar jag inte har gjort. I morgon kommer de förhoppningsvis med mitt kylskåp vilket gör att jag troligtvis kommer missa en del av mekaniken och produktionstekniken, men det får väl gå an. Måste ju ha ett kylskåp liksom.

I morgon kommer det nog bli en hel del plugg, kommer förmodligen sitta kvar i skolan och räkna både mekanik och algebra. Sen på kvällen (om jag har fått mitt kylskåp) så ska jag storhandla och laga mat.

Nu ikväll ska jag, på den lilla tid som är kvar, försöka måla en till av mina nya seriefigurer som Oskar har döpt till Major Mindfuck (?!!). Kanske ska lägga upp dem, seriefigurerna, här på bloggen när jag målat dem och anordna en liten tävling där ni läsare får chansen att döpa dem. En av dem har ju redan ett namn eftersom den var ju inspirationen till namnet på den här bloggen, dvs Räkan och inte Major Mindfuck.

Men fram tills att jag klottrar här nästa gång, tafs tafs

About last night

Minns den mycket trevliga kvällen igår med Elin och Linn. Att se på Sagan om Konungens Återkomst i förlängd version kan vara mycket påfrestande för ens hjärna. Därför blev det många goda skratt och roliga kommentarer. Filmen blev också väldigt mycket roligare när man hittar på egna dialoger. Det blev bland annat väldigt roligt när man byter ut allvarliga dialoger mot en dialog där alla är avundsjuka på Legolas för att han har en plattång. Mihihi...

Sen tror jag folket på Willy's trodde att vi hade förlorat förståndet när, vi tre tjejer i 20-års åldern, står och använder alla hjärnceller vi har för att få upp såna där plastbollar med leksaker i som man kan få i automater, men till vårt försvar säger jag att de var ju så söta! Kolla:


Andra saker som konstaterades igår var att av någon anledning så blir smutsiga killar med flottigt, långt hår plötsligt bara så rätt när de hamnar på TV. Tex. Både Faramir och Aragorn är ju to die for!


Faramir - David Wenham

14.39

Är precis hemkommen från en shoppingtur, den tredje på lika många dagar. Trots att jag var ute och kikade runt i två och en halv timme så kom jag bara hem med två saker.

 
Ett par byxor som är gråa (trots att de ser svarta ut på kortet, men bilden är tagen med mobilen och då blir kvaliteten lite si och så) från Gina Tricot för 99 kr (ett bra köp med tanke på att jag gått runt och spanat på de här byxorna hela hösten men tyckt att deras 399 kr var lite för mycket för min plånbok). Samt ett par svarta converse-liknande skor från Deichmann för 129 kr.

Hmm varför har detta blivit en modeblogg? Det var ju inte riktigt meningen. Ska bättra mig på den här punkten.


Mekanik

Usch, har suttit nu med Mekaniken igen och jag kommer verkligen inte frammåt. Skulle inte haft något emot att ha alla lösningarna att kika på.

09.32

Söndag morgon. Seg. Kom inte hem förrän vid midnatt från Elin. Tänk att det kan ta över sex timmar att se på en film som med extr material är dryga fyra timmar. Fast iofs, räknar man med vårt besök på Willys och pausen mitt  filmen så kanske det är ganska förståeligt ändå.

Idag ska jag ner på sta'n igen och shoppa kläder - om jag hittar nått. Har beställt biljetter hem på fredag nu så nu är festen räddad, Moa. Men du är dyr i drift ska du veta. 600 kr tur och retur... varför valde man inte Chalmers istället?

16.46

Har myst lite i soffan. Snart bär det av till Skägget för mys i en annan soffa, nämligen Elins. Sagan om Konungens Återkomst står på agendan och självklart har jag ju bunkat upp med ett gott humör och massa godis.

Shopping med David

Har precis kommit en hem från en trevlig shoppingrunda med David. Förutom spring i affärerna hann vi käka utomordentligt goda mackor på SubWay och David drog i sig en kaffe på Expressohouse.

Det här är vad jag handlade:

1. Kaka från SubWay
2. Tändare från Claes Olssons - 29 kr
3. Bok om det gamla Egypten från Bokakadmin - 69 kr
4. Guldleggins från Åhléns - 169 kr
5. Maffig godispåse på 1.2 kg från Hemmakväll - 79 kr
6. En DVD med afrikansk dans från Bokakademin - 99 kr (dagens klipp, såg samma DVD inne på Åhléns för 199 kr)

Nu blir det plugg som gäller, ska försöka inte käka upp godiset innan jag åker till Elin ikväll =)

09.19

Då var det ännu en ny dag då. Har legat på soffan och sett på ytterligare ett avsnitt av Prison Break och druckit ännu en kopp kamomillte. NamNam. Nu hade jag tänkt att försöka räkna ikapp lite i Mekaniken innan det blir dags att träffa David nere på sta'n.

See ya later

23.04

Börjar bli lite trött nu efter att ha legat på soffan och blegat på TV de senaste timmarna. Började med att se på Stefan och Krister, vad farsen heter kommer jag inte riktigt ihåg nu men det är en av de bättre. Sedan såg jag lite på ett program om det gamla Egypten, gillar verkligen att se på faktaprogram om de gamla faraonerna. Nu det sista blev det två avsnitt av Prison Break, förmodligen en av de bästa TV-serierna någonsin gjorda. Wentworth Miller is to die for!

Drack lite kamomillte förut, det var gott.

Nu ska här sovas. God Natt =)

God kväll!

Då har man alltså återupptagit bloggandet igen. Ex-bloggare stämpeln rycks av med en smärtsam snärt - gråt i ena ögat. SigneratMartina har blivit GeneralRaekan och jag har blivit några månader äldre. Nu ska det fixas iordning så att bloggen kan visas upp för allmänheten.

RSS 2.0